Wollen dekbed Oudeschild 4-seizoenen

Wollen dekbed Oudeschild 4-seizoenen

Wollen dekbed Oudeschild

Ons wollen dekbed Oudeschild is een 4-seizoenen dekbed en beschikt over 100% schapenwollen vulling met een uniek ‘ademend’ eigenschap. Hiermee bedoelen we dat wol van nature vocht (‘nachtzweet’) heel goed kan absorberen, wel 30% van het eigen gewicht. Het opgenomen vocht verdampt ook weer heel snel. Door deze natuurlijke ventilatie blijft het bed-klimaat op een evenwichtig niveau, zonder grote schommelingen. Heel geschikt gedurende de koude wintermaanden, maar ook in de warmere tijd van het jaar – heerlijk luchtig door de ademende functie en het overtollig zweet wordt effectief geventileerd.

Het 4-seizoenen wollen dekbed bestaat uit een voor-/najaarsdeel en een zomerdeel. Het zomerdeel is lichter van gewicht dan het voor-/najaarsdeel. De beide delen van het dekbed kunnen heel makkelijk worden gekoppeld en gedeeld met een handige rits. Tezamen vormen zij voor de koude wintermaanden het warme behaaglijke dekbed.

Verrassend wollen dekbed

De 100% katoenen tijk versterkt de vochtregulerende werking van wol. De wol-vezels  worden door een nieuwe techniek verweven en hierdoor voelt het wollen dekbed toch luchtig aan. Dus de gedachte dat een wollen dekbed ‘log’ en ‘zwaar’ ervaren wordt, is niet meer van deze tijd. Probeer het eens uit en u zult prettig verrast zijn over de comfortbeleving van een wollen dekbed.

Gefabriceerd naar de hoogste maatstavengeeft dit prachtig wollen dekbed u voor minimaal 7 tot 10 jaar aangenaam comfort en een ontspannen nachtrust.

Bij ons kunt u beslist uw favoriete dekbed vinden. Wij beschikken over een zorgvuldig gesorteerde collectie dekbedden met verschillende vullingen. Deze zijn gelabeld met het “Hollands Vakmanschp” en wij laten u graag kennis maken met de verschillen van onze andere dekbedden. Inden Bedden is hét vertrouwde adres voor veel informatie over slaapcomfort, met duidelijk advies, hoge kwaliteit en tevredenheid.

Productgegevens van dekbed Oudeschild:

 • Vulling :             100% zuiver scheerwol
 • Stiksel :               trapezium
 • Bevestiging :     d.m.v. rits
 • Tijk :                     100% katoen
 • Label:                 AGS hoeklabel ‘Oudeschild’
 • Vulgewicht :
    • voor- en najaarsdeel 450 gram/m²
    • zomerdeel 250 gram/m²

Onze dekbedden zijn er in vele maten, waaronder ook lengtematen. Staat uw dekbedmaat er niet tussen, neemt u dan contact met ons op.

Prijs 140 x 200 van 190,- voor 119,-

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!