Topdekmatras Intense

Topdekmatras Intense

Topdekmatras

Een topdekmatras, of kortweg een topper, is zoiets als de kers op de taart. ‘n Ideale aanvulling voor bovenop uw (nieuwe) matras; in eerste instantie ter bescherming voor het opvangen van vuil en zweet. Een ander voordeel is dat dit matras twee eenpersoons matrassen kan verbinden, zodat u geen last meer heeft van de geul in het midden. Een topdekmatras zal het ligcomfort van het daaronder liggende matras ondersteunen, zonder dat het de functies van het matras zal beïnvloeden. Topdekmatrassen zijn, net als de matrassen, in verschillende materialen en uitvoeringen verkrijgbaar.

Een topdekmatras met Intense tijk zorgt voor een zeer aangenaam slaapcomfort. Onze topdekmatrassen zijn zo’n 7 tot 11 centimeter hoog en hierdoor weegt de topdekmatras minder dan een standaard matras. Door het geringe gewicht is de topdekmatras makkelijker te hanteren bij het regelmatig draaien en keren.  En zeker bij het wekelijks verschonen van het bed wordt het opmaken minder belastend voor uw rug. En wat u zeker mee moet nemen in de overweging van aanschaf : een topdekmatras zorgt voor een langere gebruiksduur van de onderliggende matrassen. De levensduur van onze topdekmatras is ca. 5 tot 6 jaar. Onze  topdekmatrassen zijn ook leverbaar voor verstelbare bodems.

Onze mensen zijn pas tevreden als ze u persoonlijk kunnen helpen bij de keuze van de juiste matras met topper, dat helemaal op u persoonlijk is afgestemd. Door het vakmanschap van de slaapadviseurs bent u verzekerd van een up-to-date matrassencollectie die aan alle eisen van deze tijd voldoen. Het sterke punt in onze matrassencollectie is de opbouw, waarin ook topdekmatrassen thuis horen.

Prijs v.a. 139,-

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!