Thermosoft dekbed Sering 4-seizoenen

Thermosoft dekbed Sering 4-seizoenen

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/indenbedden.nl/httpdocs/wp-content/plugins/gallery-images/includes/class-gallery-img-template-loader.php on line 29

Thermosoft dekbed Sering – soepel de nacht in

Dekbed Sering is een 4-seizoenen dekbed met een anti-allergische vulling van 100% Thermosoft® vezels. Dank zij de hoge kwaliteit, de zachtheid van de vezels en de soepelheid van het gebruikte materiaal, valt dekbed Sering mooi om het lichaam. Hierdoor blijft u tijdens de hele nacht aangenaam warm, ook gedurende de winter- en de zomermaanden. Dekbed Sering is erg praktisch in onderhoud en machine wasbaar op 40º. Betreft het één van de grotere maten dan raden wij u aan deze professioneel te laten reinigen. Door de afmeting is het volume te groot voor een normale wasmachine om goed te kunnen wassen. Verder is dagelijks even goed luchten en regelmatig opschudden voldoende om lang plezier te hebben van dekbed Sering.

Prettig zacht met dekbed Sering

Het dekbed Sering is met de 100% Thermosoft ® vezels een hoogwaardig product uit de Hollands Vakmanschap collectie. Het dekbed voldoet helemaal aan de eisen, die door AltijdGoedSlapen worden gesteld. Een heel fijn dekbed, veerkrachtig en afgewerkt tot in detail. De tijk is van luxueus zacht microvezel en voelt zo zacht aan als een perzikhuid. De Sering is uitsluitend in een vier seizoenen uitvoering verkrijgbaar. Beide delen kunnen heel makkelijk worden gekoppeld of gedeeld met drukknopen. Wij laten u graag de verschillen van onze andere AltijdGoedSlapen  dekbedden zien. Ook deze dragen het label “Hollands Vakmanschap”.

Productgegevens van dekbed Sering:

 • Vulling :                 100%  Thermosoft vezels
 • Stiksel :                  open carré
 • Bevestiging :           d.m.v. rits
 • Tijk :                       100% luxe zachte microfibre met peachfinish
 • Label :                    AGS hoeklabel ‘Sering’ & label Hollands Vakmanschap
 • Vulgewicht :
      • zomerdeel – 200 gram per m²
      • herfstdeel – 400 gram per m²

Onze dekbedden zijn er in vele maten, waaronder ook lengtematen. Klik rechts naast de afbeelding op ‘Selecteer een uitvoering’ en kies hier de door u gewenste maat om de prijs te zien. Staat uw dekbedmaat er niet tussen, neemt u dan contact op met een van onze dealers.

Prijs v.a. 99,-

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!