Matras Baccara

Matras Baccara

Polyether matras, een goede start

Wij zijn pas tevreden als we u persoonlijk kunnen helpen bij de keuze van de juiste matras, dat helemaal op u persoonlijk is afgestemd. Onlangs is de collectie weer helemaal doorgenomen en daar waar nodig zijn vernieuwingen toegepast. Door het vakmanschap van de slaapadviseursbent u verzekerd van een up-to-date matrassencollectie die aan alle eisen van deze tijd voldoen.

Matras Baccara

Binnen onze collectie beginnen we met de Baccara matras, met een matras-dikte van 16 cm comfortschuim SG 40. Door de dichtheid van de kern voelt dit matras stevig en solide. Dit matras is licht in gewicht en makkelijk te keren, zonder rekening te hoeven houden met comfortzones. De damast tijk heeft een huismijt-werend behandeling ondergaan. De polyether matras Baccara  beschikt over een “winterzijde”, welke is afgedekt met wol en een comfortabele afdeklaag.

Matras Baccara is een degelijk matras en geschikt voor mensen die houden van het lig-karakter van een polyether matras. Als ‘startmatras’ kunnen wij dit matras bij u aanbevelen, zoals het moment dat uw kind overgaat van ledikant naar ‘t grote-mensen-bed. Ook als logeermatras is de matras Baccara uitermate geschikt. De aanschaf van de matras Baccara is daarnaast ook nog eens erg vriendelijk voor uw portemonnee. Dit matras is niet geschikt voor mensen met een relatief zware lichaamsbouw. De levensduur van dit matras is ca. 5 tot 8 jaar en is dan ook echt aan vervanging toe. Dit matras is niet geschikt voor verstelbare bed-systemen.

Prijs v.a. 139,-

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!