Matras Oleander

Matras Oleander

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/indenbedden.nl/httpdocs/wp-content/plugins/gallery-images/includes/class-gallery-img-template-loader.php on line 29

Matras Oleander – pocketvering

Bij de naam Oleander denk je aan de zomer, vakantie en lekker uitrusten. En laat staan als je slaapt op de pocketvering matras Oleander! Kom helemaal tot rust en geniet van de bijzondere eigenschappen van onze matrassen. De Oleander matras komt uit de serie van Grandeur matrassen en staat garant voor duurzaam en hoogwaardig materiaal. Met de 7 zones voor de schouder, heup en taille, geeft dit pocketvering matras Oleander u een relaxte ligcomfort voor het lichaam.

Matras Oleander heeft geneste pocketvering en is afgewerkt met een laag latex. De veren zijn bij een geneste pocketvering gerangschikt volgens een honingraatprincipe en staan hierdoor extra dicht bij elkaar. De pocketveren zijn stuk voor stuk in zakjes verpakt en kunnen, onafhankelijk van elkaar, bewegen.  En de afwerking van latex heeft een punt-elastische eigenschap en dat zorgt voor een nauwkeurige ondersteuning. Zo heeft u met matras Oleander een heerlijk ontspannen slaap.

Matras Oleander –  een oase van rust

Bovendien zorgt de Intense tijk voor statische ontlading van uw lichaam terwijl u slaapt. Deze stretchhoes is voorzien van een 4-zijdige rits waardoor de hoes van de matras makkelijk afneembaar is. En dat is altijd handig, mocht er een klein ongelukje gebeuren. Ons geneste pocketvering matras Oleander is, naast de vlakke bodem, ook geschikt voor verstelbare bedsystemen.

Onze mensen van zijn pas tevreden als ze u persoonlijk kunnen helpen bij de keuze van de juiste matras, dat helemaal op u persoonlijk is afgestemd. Onlangs is de collectie weer helemaal doorgenomen en daar waar nodig vernieuwingen in toegepast. Door het vakmanschap van de slaapadviseurs bent u verzekerd van een up-to-date matrassencollectie die aan alle eisen van deze tijd voldoen. Het sterke punt in onze matrassencollectie is de opbouw, waarin ook pocketvering matrassen met schouder-, heup- en taillezones goed vertegenwoordigt zijn. Graag laten wij u in één van onze winkels u de verschillen voelen.

Specificaties matras Oleander

• Type matras is een geneste pocketvering
• de kern bestaat uit 7-zone pocketvering, 5-slags, 300 veren/m²
• de afdeklaag bestaat uit een 3 cm latex afdeklaag
• matras Oleander heeft een Intense tijk
• deze stretchhoes is aan 4-zijden afritsbaar
• het ligcomfort is soepel of stevig
• de totale hoogte van de matras is ± 22 cm.

In de volgende maten beschikbaar:
– lengtes: 190, 200, 210 en 220
– breedtes: 70, 80, 90, 100, 120, 140, 160 en 180 cm.

Prijs v.a. 399,-

Onze matrassen zijn in vele maten leverbaar.Staat uw bedmaat er niet tussen? Neem dan contact met ons op via 075-6403672.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!