Matras Magriet

Matras Magriet

Matras Margriet = voordeel

Toch genieten van de voordelen van een pocketvering matras en mooi, maar niet te duur? Speciaal voor u is matras Margriet ontwikkeld en in onze collectie opgenomen. Door de kwaliteit te waarborgen van het gebruikte materiaal en grondstoffen blijven de voordelen van de pocketvering matras Margriet behouden. Doordat de pocketveren stuk voor stuk verpakt zitten, bieden deze veren een optimale ondersteuning van het lichaam. Matras Margriet heeft een comfortschuim afdeklaag en dit bevordert het rustig en ontspannen slapen. Met de 7 zones voor de schouder, heup en taille, geeft dit matras Margriet een aangenaam ligcomfort. Door de open celstructuur van de kern is de luchtventilatie uitstekend en kan vocht goed worden afgevoerd.

Matras Margriet is het proberen waard

Zoekt u een matras in een bepaalde prijsklasse met de eigenschappen van ‘n pocketvering matras, dan kunnen wij u de matras Margriet bij u aanbevelen. Dit matras is goed te combineren met elk type bedbodems, zoals boxspring, spiraal- of lattenbodem. Maak eens kennis met matras Margriet en profiteer van de eigenschappen van dit matras. Wij adviseren u in één van onze winkels de stevigheid van matras Margriet uit te proberen, want dit matras is in twee stevigheden beschikbaar. Met een pocketvering matras Margriet heeft u weer jaren slaapplezier. Wij laten u dan zien waarom een goed matras niet per se duur hoeft te zijn.
Onze mensen van AltijdGoedSlapen zijn pas tevreden als ze u persoonlijk kunnen helpen bij de keuze van de juiste matras, dat helemaal op u persoonlijk is afgestemd. Onlangs is de collectie weer helemaal doorgenomen en daar waar nodig vernieuwingen in toegepast. Door het vakmanschap van de slaapadviseurs van AltijdGoedSlapen bent u verzekerd van een up-to-date matrassencollectie die aan alle eisen van deze tijd voldoen. Het sterke punt in onze AltijdGoedSlapen matrassencollectie is de opbouw, waarin ook pocketvering matrassen goed vertegenwoordigd zijn. Graag laten wij u in één van onze winkels u de verschillen voelen.

malmo_web-620x465

Type matras is een pocketvering
de kern bestaat uit 7-zone pocketvering, 270 veren / m²
de afdeklaag bestaat uit een 2,5 cm polyether SG353
afgedekt met dubbeldoek en ‘n Intense matrastijk
het ligcomfort is soepel of stevig
met een 7-zones
de hoogte van de matras is ± 21 cm.
In de volgende maten beschikbaar:
-lengtes: 190, 200, 210 en 220
-breedtes: 70, 80, 90, 100, 120, 140, 160 en 180 cm.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!