Matras Jasmijn met Low Back Support

Matras Jasmijn met Low Back Support

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/indenbedden.nl/httpdocs/wp-content/plugins/gallery-images/includes/class-gallery-img-template-loader.php on line 29

Matras Jasmijn voor optimaal comfort

Matras Jasmijn willen wij graag bij u onder de aandacht brengen, maar eigenlijk moet u dit matras echt bij één van onze dealers komen uitproberen. Matras Jasmijn is één van onze topmatrassen uit de Grandeur matrassen collectie. Zoals ook de andere matrassen uit de Grandeur collectie staat matras Jasmijn voor duurzaamheid en is gemaakt uit hoogwaardig materiaal.
De kern van matras Jasmijn bestaat uit een pocketvering met extra ondersteuning in de onderrug en zorgt voor een zeer goede luchtcirculatie. Dit legt al de basis voor een optimaal slaapcomfort. De Ocean Blue Latex® onderlaag versterkt ook nog eens de ondersteunende functie van de kern. Door de afdeklaag voelt de matras soepel aan en voegt zich zonder problemen naar de vormen van het lichaam. Met de 7 zones voor de schouder, heup en taille, geeft dit aan matras Jasmijn een uiterst prettig ligcomfort. De schouder- en heupzone zijn iets zachter terwijl het middendeel weer wat steviger is en zo de wervelkolom goed ondersteunen. Hierdoor ontstaat er minder druk op de uitstekende gewrichten, zoals de heupen en de schouders.

Matras Jasmijn – de beste combinatie

Net als de kern van matras Jasmijn voegt de tijk met de speciale ventilatieband nog eens toe aan de goede luchtcirculatie. Dit matras is uitstekend te combineren met elk type bedbodems, zoals bij onze boxspring Grandeur of bij een spiraal- of lattenbodem. Kom en maak kennis met matras Jasmijn en profiteer van de ergonomische eigenschappen. Wij adviseren u één van onze winkels de stevigheid van matras Jasmijn uit te proberen, want dit matras is in twee stevigheden verkrijgbaar. Door de langere levensduur van dit matras, zo’n ca. 8 tot 10 jaar, is de aanschaf gemiddeld een goede belegging voor de perfecte nachtrust.
Onze mensen van AltijdGoedSlapen zijn pas tevreden als ze u persoonlijk kunnen helpen bij de keuze van de juiste matras, dat helemaal op u persoonlijk is afgestemd. Onlangs is de collectie weer helemaal doorgenomen en daar waar nodig vernieuwingen in toegepast. Door het vakmanschap van de slaapadviseurs van AltijdGoedSlapen bent u verzekerd van een up-to-date matrassencollectie die aan alle eisen van deze tijd voldoen. Het sterke punt in onze AltijdGoedSlapen matrassencollectie is de opbouw, waarin ook pocketveermatrassen goed vertegenwoordigd zijn. Graag laten wij u in één van onze winkels u de verschillen voelen.

Specificaties Matras Jasmijn:

Type matras is een geneste pocketvering
de kern bestaat uit een 7-zone pocketvering, 5-slags, 300 veren/m2
met een afdekking van de kern van 3 cm latex
de stoffering van matras Jasmijn bestaat uit een stretchhoes
met Intense tijk tbv statische ontlading
het ligcomfort is soepel of stevig
de hoogte van de matras is ± 23,5 cm
In de volgende maten beschikbaar:
– lengtes: 190, 200, 210 en 220
– breedtes: 70, 80, 90, 100, 120, 140, 160 en 180 cm.

Onze pocketvering matrassen zijn in vele maten leverbaar. Staat uw bedmaat er niet tussen, neemt u dan contact met ons op.

Prijs v.a. 529,-

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!