Matras Fresia

Matras Fresia

Matras Fresia ademt uitstekend

Matras Fresia biedt door de goede ondersteunende functie van de kern, in combinatie met een goede ondersteunende bed bodem, een goed ligcomfort. Eén van de voordelen van ‘n koudschuim matras is de elasticiteit en hierdoor komt kuilvorming nauwelijks voor. Door de open celstructuur van de kern is de luchtventilatie uitstekend en kan vocht goed worden afgevoerd.  De koudschuim matras is voorzien van een een anti-allergische afdeklaag . Bovendien zorgt de Intense tijk voor statische ontlading van uw lichaam terwijl u slaapt. De stretchhoes is aan 4-zijden afritsbaar en dat maakt dat de hoes makkelijk te wassen is. Hierdoor is de matras Fresia zeer geschikt voor mensen met een allergie.

Matras Fresia – koudschuim

Houdt u van een matras met de specifieke kenmerken van ‘n koudschuim matras, dan kunnen wij de matras Fresia bij u aanbevelen. Door de stevigheid en elasticiteit is de matras ook geschikt voor mensen met een hoger gewicht dan een gemiddeld persoon. Wij adviseren u dan de stevige uitvoering te proberen, want dit matras is in twee stevigheden beschikbaar; vraag er naar in de winkel. Door de langere levensduur van dit matras, zo’n ca. 10 tot 15 jaar, is de aanschaf gemiddeld een goede belegging voor de perfecte nachtrust. Dit matras is in principe geschikt voor alle soorten bed bodems, maar raadpleeg altijd één van onze slaapadviseurs.

Wij zijn pas tevreden als we u persoonlijk kunnen helpen bij de keuze van de juiste matras, dat helemaal op u persoonlijk is afgestemd. Onlangs is de collectie weer helemaal doorgenomen en daar waar nodig vernieuwingen in toegepast. Door het vakmanschap van de slaapadviseurs bent u verzekerd van een up-to-date matrassencollectie die aan alle eisen van deze tijd voldoen. Het sterke punt in onze matrassencollectie is de opbouw, waarin ook comfortschuim matrassen met schouder-, heup- en taillezones goed vertegenwoordigt zijn. Graag laten wij u in één van onze winkels u de verschillen voelen.

Specificaties matras Fresia:

  • Type matras is koudschuim
  • de kern bestaat uit koudschuim HR40 Soft
  • de stoffering van matras Fresia bestaat uit een afneembare stretchhoes (rits 4 zijden), Intense tijk
  • de afdeklaag is anti allergisch behandeld
  • het ligcomfort is soepel of stevig
  • de hoogte van de matras is ± 19 cm

In de volgende maten beschikbaar:
-lengtes: 190, 200, 210 en 220
-breedtes: 70, 80, 90, 100, 120, 140, 160 en 180 cm.

Onze matrassen zijn in vele maten leverbaar.  Staat uw bedmaat er niet tussen, neemt u dan contact met ons op via 075-6403672.

Prijs v.a. 249,-

 

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!