Matras Erica

Matras Erica

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/indenbedden.nl/httpdocs/wp-content/plugins/gallery-images/includes/class-gallery-img-template-loader.php on line 29

Matras Erica – uitgebalanceerd met latex

Onlangs is de collectie matrassen weer helemaal doorgenomen en daar waar nodig vernieuwingen in toegepast. Ons latex matras Erica is zo’n matras die veerkrachtig, ondersteunend en comfortabel is en een blijver is in onze collectie matrassen. Geen ander materiaal als latex geeft zo’n goed evenwicht tussen comfort en support. Met het bijzonder goed aanpassingsvermogen en het vormen naar de contouren van het lichaam ondersteunt het je lichaam in elke slaappositie. De comfortzones in de latex matras zorgen voor een minimalisering van drukpunten. Dit voorkomt overmatig draaien en keren tijdens de nacht en geeft uw lichaam de rust om te herstellen. ‘n Latex matras is geschikt voor degenen die op zoek zijn naar een natuurlijke slaapervaring.

Matras Erica

Latex is hypo-allergisch, anti bacterieel en huisstofmijt werend. Matras Erica heeft  een kern van latex , afgedekt met Climalatex® als boven- en onderlaag met open celstructuur. Bovendien zorgt de Intense tijk voor statische ontlading van uw lichaam terwijl u slaapt. De stretchhoes is aan 4 zijden afritsbaar en dat maakt dat de hoes makkelijk te wassen is. Hierdoor is matras Erica zeer geschikt voor mensen met een huisstofmijt allergie. Door de bijzonder soepele eigenschappen is matras Erica zeer geschikt voor verstelbare slaapsystemen. Matras Erica kan op elk soort bedbodem en is in een stevige of soepele uitvoering beschikbaar.

Wij zijn pas tevreden als we u persoonlijk kunnen helpen bij de keuze van de juiste matras, dat helemaal op u persoonlijk is afgestemd.  Door het vakmanschap van de slaapadviseurs bent u verzekerd van een up-to-date matrassencollectie die aan alle eisen van deze tijd voldoen. Het sterke punt in onze matrassencollectie is de opbouw, waarin ook comfortschuim matrassen met schouder-, heup- en taillezones goed vertegenwoordigd zijn. Graag laten wij u in onze winkel u de verschillen voelen.

Specificaties matras Erica:

  • Type matras is latex
  • de kern bestaat uit 2 x 3,5 cm Climalatex® en 12 cm latex
  • de stoffering van matras Erica is een katoenen hoes met
  • een afneembare stretchhoes, Intense tijk
  • (0,22% Intense, 7% polyamide, 49% polyester, 44% viscose)
  • De tijk is voorzien van een rits in 4 zijden
  • ligcomfort: is soepel of stevig
  • totaal hoogte : ± 22 cm
  • en geschikt voor verstelbare bodem.

In de volgende maten beschikbaar:
– Lengtes: 190, 200, 210 en 220
– Breedtes: 70, 80, 90, 100, 120, 140, 160 en 180 cm

Onze matrassen zijn in vele maten leverbaar. Staat uw bedmaat er niet tussen, neemt u dan contact met ons op via 075-6403672.

Prijs v.a. 459,-

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!