Matras Camelia

Matras Camelia

Matras Camelia voor de individuele ondersteuning

Voor mensen die meer ondersteuning wensen of van stevig comfort houden, hebben wij in onze Grandeur collectie matrassen met een speciale geneste pocketvering. De veren zijn bij een geneste pocketvering gerangschikt volgens een honingraatprincipe en staan hierdoor extra dicht bij elkaar. De pocketveren zijn stuk voor stuk in zakjes verpakt en kunnen, onafhankelijk van elkaar, bewegen. Met de 3D-profilering en de 7 zones voor de schouder, heup en taille, zorgt matras Camelia voor een optimale verdeling met name op de drukpunten. Heup en schouders kunnen hierdoor dieper wegzakken en worden minder belast, terwijl het middendeel weer wat steviger is en zo de wervelkolom goed ondersteund.

Voordeel met matras Camelia

Eén van de voordelen van matras Camelia is de efficiënte luchtcirculatie door het pocketveersysteem. Hierdoor kan het transpiratievocht snel en efficiënt worden afgevoerd. Dus voor mensen die snel last hebben van de warmte of meer transpireren is matras Camelia geschikt. De koudschuim afdeklaag is  anti-allergeen. Bovendien zorgt de Intense tijk voor statische ontlading van uw lichaam terwijl u slaapt. De stretchhoes is aan 4-zijden afritsbaar en dat maakt dat de hoes makkelijk te wassen is.  De geneste pocketveringmatras is 22 cm hoog en in soepele en stevige uitvoering beschikbaar. Matras Camelia is geschikt voor vlakke en verstelbare bedsystemen.

Wij zijn pas tevreden als we u persoonlijk kunnen helpen bij de keuze van de juiste matras, dat helemaal op u persoonlijk is afgestemd.  Door het vakmanschap van de slaapadviseurs bent u verzekerd van een up-to-date matrassencollectie die aan alle eisen van deze tijd voldoen. Het sterke punt in onze matrassencollectie is de opbouw, waarin ook pocketvering matrassen met schouder-, heup- en taillezones goed vertegenwoordigd zijn. Graag laten wij u in onze winkel u de verschillen voelen.

Specificaties matras Camelia:

  • Type matras is een geneste pocketvering
  • de kern bestaat uit 7-zone pocketvering, 5-slags veren
  •  de afdeklaag bestaat uit een 3 cm koudschuim HR40S
  • de afdeklaag is anti allergisch behandeld
  • het ligcomfort is soepel of stevig
  • met een 7-zones en 3-D profilering
  • de hoogte van de matras is ± 22 cm.

In de volgende maten beschikbaar:
-lengtes: 190, 200, 210 en 220
-breedtes: 70, 80, 90, 100, 120, 140, 160 en 180 cm.

Onze matrassen zijn in vele maten leverbaar. Staat uw bedmaat er niet tussen, neemt u dan contact met ons op via 075-6403672.

Prijs v.a. 349,-

 

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!