ABS 3000 vlakke uitvoering

ABS 3000 vlakke uitvoering

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/indenbedden.nl/httpdocs/wp-content/plugins/gallery-images/includes/class-gallery-img-template-loader.php on line 29

Lattenbodem – een steun tijdens de nachtrust

Onze lattenbodem ABS 3000 – dit is hét paradepaardje uit de lattenbodem stal! Deze lattenbodem biedt een ongeëvenaard ligcomfort en hoogwaardige ergonomische eigenschappen. Door de in totaal 42 onafhankelijk verende latten met zeven comfortzones zullen u een ongekende nachtrust laten ervaren. Deze lattenbodem biedt u de keuze uit verschillende uitvoeringen. Gaat u voor 7 comfortzones, wilt u graag extra luxe door een elektrische verstelling of gaat u voor de hand verstelbare?

Onze lattenbodem ondersteunt uw lichaam actief tijdens uw nachtrust. De individueel instelbare latten volgen de contouren van het lichaam, waarbij rekening wordt gehouden met de luxe afzonderlijk meeverende schoudercomfortzone en individueel instelbare heupzone. De meeverende latten zorgen, in samenwerking met de matras, voor een actieve ondersteuning van het lichaam. Daarnaast is een lattenbodem uitstekend geschikt voor de circulatie  en afvoer van vocht.

Door gebruik te maken van een overliggende kap sluiten de bodems in een 2-persoonsopstelling naadloos op elkaar aan. De lattenbodems zijn uiteraard in verschillende lengtematen leverbaar en ook maatwerk behoort tot de mogelijkheden. U heeft daarnaast ook nog keuze in diverse potensets.

Vlakke lattenbodem

Lattenbodems beschikken over een textielband, die in het midden alle latten met elkaar verbind. Deze stabiliserende band zorgt ervoor dat de druk over meerdere latten wordt verdeelt. Hierdoor geeft de vlakke lattenbodem niet teveel mee en is de gewichtsbelasting beter verdeelt. Ook onze lattenbodem ABS 3000 – vlakke uitvoering heeft zo’n band, maar daarnaast zorgt de verschillende comfortzones en 42 verende latten voor een optimaal slaapcomfort. De verstelbaarheid van de middenzone zorgt voor een extra toevoeging aan het comfort. De onafhankelijk van elkaar verende latten geven individuele ondersteuning aan uw lichaamsvorm. En op deze optisch mooi uitgevoerde lattenbodem kunnen verschillende matrastypen worden gecombineerd. Met de vlakke bodem heeft u niet het voordeel dat de bodem met matras naar comfortabele positie kan worden gezet. Bent u een zij- of buikslaper, dan heeft u met de ABS 3000 vlak een uitstekende bedbodem. Voor nog meer gemak hebben we ook de verstelbare uitvoering, hand- of elektrisch verstelbaarheid.

Wij zijn pas tevreden als we u persoonlijk kunnen helpen bij de keuze van de juiste bedbodem, dat helemaal op u persoonlijk en uw matras is afgestemd. Door het vakmanschap van de slaapadviseurs bent u verzekerd van een complete lattenbodem collectie die aan alle eisen van deze tijd voldoen. Het sterke punt in onze bedbodemcollectie is de opbouw, waarin ook naast de boxsprings ook lattenbodems met schouder-, heup- en taillezones vertegenwoordigd zijn. Graag laten wij u in onze winkel u de verschillen voelen.

Kenmerken lattenbodem ABS 3000,
niet-verstelbare uitvoering:

  • 7 comfortzones
  • 42 onafhankelijk van elkaar verende latten
  • individueel instelbare middenzone
  • mechanisch werkende schoudercomfortzone
  • naadloze aansluiting in 2-persoons opstelling door overliggende kappen
  • diverse potensets leverbaar
  • leverbaar in lengtematen 190, 200, 210 en 220 cm
  • ook leverbaar als hand– en elektrisch verstelbaar.

Al onze lattenbodems worden in Duitsland gefabriceerd en voldoen aan hoge kwaliteitseisen.

Prijs v.a. 249,-

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!