ABS 3000 handverstelbare uitvoering

ABS 3000 handverstelbare uitvoering

Lattenbodem – een steun tijdens de nachtrust

Onze lattenbodem ABS 3000 – dit is hét paradepaardje uit de lattenbodem stal! Deze lattenbodem biedt een ongeëvenaard ligcomfort en hoogwaardige ergonomische eigenschappen. Door de in totaal 42 onafhankelijk verende latten met zeven comfortzones zullen u een uiterst comfortabele nachtrust ervaren. Deze lattenbodem biedt u de keuze uit verschillende uitvoeringen. Gaat u voor 7 comfortzones,  met hand verstelbaar of gaat u voor de extra luxe van een elektrische verstelling?

Onze lattenbodem ondersteunt uw lichaam actief tijdens uw nachtrust. De individueel instelbare latten volgen de contouren van het lichaam, waarbij rekening wordt gehouden met de afzonderlijk meeverende luxe schoudercomfortzone en individueel instelbare heupzone. De meeverende latten zorgen, in samenwerking met de matras, voor een actieve ondersteuning van het lichaam. Daarnaast is een lattenbodem uitstekend geschikt voor de circulatie  en afvoer van vocht.

Door gebruik te maken van een overliggende kap sluiten de bodems in een 2-persoonsopstelling naadloos op elkaar aan. De lattenbodems zijn uiteraard in verschillende lengtematen leverbaar en ook maatwerk behoort tot de mogelijkheden. U heeft daarnaast ook nog keuze in diverse potensets.

Lattenbodem hand verstelbaar

Onze handverstelbare lattenbodem ABS 3000 zorgt met de verschillende comfortzones en 42 verende latten voor een optimaal slaapcomfort. Met een verstelbare lattenbodem voor hoofd en voeteneinde voegt u extra comfort en luxe toe aan het slapen op een lattenbodem. Het hoofd- en voeteneind van deze verstelbare lattenbodem kunt u eenvoudig met de hand verstellen. Zo wordt het makkelijk om een boek te lezen, of even de voeten wat hoger leggen. Én heeft u de voordelen de verstelbaarheid zonder dat u de extra kosten voor een elektrisch verstelbare lattenbodem heeft.

De verstelbaarheid van de middenzone zorgt voor een extra toevoeging aan het comfort. De onafhankelijk van elkaar verende latten geven zo individuele ondersteuning aan uw lichaamsvorm. En op deze optisch mooi uitgevoerde lattenbodem kunnen verschillende matrastypen worden gecombineerd. Voor nog meer gemak is er ook de elektrische verstelbare uitvoering.

Wij zijn pas tevreden als we u persoonlijk kunnen helpen bij de keuze van de juiste bedbodem, dat helemaal op u persoonlijk en uw matras is afgestemd. Door het vakmanschap van de slaapadviseurs bent u verzekerd van een complete lattenbodem collectie die aan alle eisen van deze tijd voldoen. Het sterke punt in onze bedbodemcollectie is de opbouw, waarin ook naast de boxsprings ook lattenbodems met schouder-, heup- en taillezones vertegenwoordigd zijn. Graag laten wij u in onze winkel u de verschillen voelen.

Kenmerken lattenbodem ABS 3000,
hand verstelbare uitvoering:

  • 7 comfortzones
  • 42 onafhankelijk van elkaar verende latten
  • overliggende duo kappen met duo houders
  • individueel instelbare middenzone
  • mechanisch werkende schoudercomfortzone
  • naadloze aansluiting in 2-persoons opstelling door overliggende kappen
  • diverse potensets leverbaar
  • leverbaar in lengtematen 190, 200, 210 en 220 cm
  • ook leverbaar als elektrisch– en niet-verstelbaar.

Al onze lattenbodems worden in Duitsland gefabriceerd en voldoen aan  hoge kwaliteitseisen.

Prijs v.a. 309,-

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!