ABS 3000 elektrisch verstelbaar

ABS 3000 elektrisch verstelbaar

Lattenbodem – een steun tijdens de nachtrust

Onze lattenbodem ABS 3000 – dit is het paradepaardje uit de lattenbodem stal! Deze lattenbodem biedt een ongeëvenaard ligcomfort en hoogwaardige ergonomische eigenschappen. Door de in totaal 42 onafhankelijk verende latten met zeven comfortzones zullen u een ongekend comfortabele nachtrust laten ervaren. Deze lattenbodem biedt u de keuze uit verschillende uitvoeringen. Gaat u voor 7 comfortzones, wilt u graag de extra luxe met de elektrische verstelling of gaat u toch voor een hand verstelbare?

Onze lattenbodem ondersteunt uw lichaam actief tijdens uw nachtrust. De individueel instelbare latten volgen de contouren van het lichaam, waarbij rekening wordt gehouden met de luxe afzonderlijk meeverende schoudercomfortzone en individueel instelbare heupzone. De meeverende latten zorgen, in samenwerking met de matras, voor een actieve ondersteuning van het lichaam. Daarnaast is een lattenbodem uitstekend geschikt voor de circulatie  en afvoer van vocht.

Door gebruik te maken van een overliggende kap sluiten de bodems in een 2-persoonsopstelling naadloos op elkaar aan. De lattenbodems zijn uiteraard in verschillende lengtematen leverbaar en ook maatwerk behoort tot de mogelijkheden. U heeft daarnaast ook nog keuze in diverse potensets.

Lattenbodem elektrisch verstelbaar

Onze elektrisch verstelbare lattenbodem ABS 3000 zorgt door de verschillende comfortzones en 42 verende latten voor een optimaal slaapcomfort. En u hoeft geen senior te zijn om te mogen genieten van een elektrisch verstelbaar bed. Want ook als u zich niet lekker voelt, snipverkouden en wat moeite hebt met de ademhaling of heeft u ook nog wat last van de rug? Met een verstelbare bodem kan het helpen de pijn en last te verlichten. Maar natuurlijk ook: het even lekker gemakkelijk voor uzelf maken als u wilt lezen, studeren, of nog even televisie kijken. Het voordeel van elektrisch verstelbaar is dat gevoel van ultieme comfort. Met een druk op de knop haalt u het meest uit uw matras met uw elektrisch verstelbare bodem; dag én nacht!

Daarnaast zorgen de verschillende comfortzones en 42 verende latten voor een optimaal slaapcomfort. De verstelbaarheid van de middenzone zorgt voor een extra toevoeging aan het comfort. De onafhankelijk van elkaar verende latten geven individuele ondersteuning aan uw lichaamsvorm. En op deze optisch mooi uitgevoerde lattenbodem kunnen verschillende matrastypen  worden gecombineerd. De twee elektromotoren van hoge kwaliteit zorgen voor een traploze en eenvoudige aanpassing van de ligpositie.

Wij zijn pas tevreden als we u persoonlijk kunnen helpen bij de keuze van de juiste bedbodem, dat helemaal op u persoonlijk en uw matras is afgestemd. Door het vakmanschap van de slaapadviseurs bent u verzekerd van een complete lattenbodem collectie die aan alle eisen van deze tijd voldoen. Het sterke punt in onze bedbodemcollectie is de opbouw, waarin ook naast de boxsprings ook lattenbodems met schouder-, heup- en taillezones vertegenwoordigd zijn. Graag laten wij u in onze winkel u de verschillen voelen.

Kenmerken lattenbodem ABS 3000,
elektrisch verstelbare uitvoering:

 •  7 comfortzones
 • 42 onafhankelijk van elkaar verende latten
 • Overliggende duo kappen met duo houders
 • Individueel instelbare middenzone
 • Mechanisch werkende schoudercomfortzone
 • Elektrische uitvoering met knieholte ondersteuning
 • Vaste afstandbediening (infrarood afstandbediening tegen meerprijs leverbaar)
 • Naadloze aansluiting in 2-persoons opstelling door overliggende kappen
 • Prijs is exclusief potenset.
 • Leverbaar in lengtematen 190, 200, 210 en 220 cm
 • Ook leverbaar in hand-verstelbaar.

Al onze lattenbodems worden in Duitsland gefabriceerd en voldoen aan  hoge kwaliteitseisen.

Prijs v.a. 599,-

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!