ABS 2000 vlakke uitvoering

ABS 2000 vlakke uitvoering

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/indenbedden.nl/httpdocs/wp-content/plugins/gallery-images/includes/class-gallery-img-template-loader.php on line 29

Lattenbodem – een steun tijdens de nachtrust

Onze lattenbodem ABS2000 combineert betaalbaarheid met een uitstekende kwaliteit. Deze lattenbodem biedt u de keuze uit verschillende uitvoeringen. Gaat u voor 7 comfortzones, wilt u graag extra luxe door een elektrische verstelling of gaat u voor een hand verstelbare?

Onze lattenbodem ondersteunt uw lichaam actief tijdens uw nachtrust. De individueel instelbare latten volgen de contouren van het lichaam, waarbij rekening wordt gehouden met de schouders en heupen. De meeverende latten zorgen, in samenwerking met de matras, voor een actieve ondersteuning van het lichaam. Daarnaast is een lattenbodem uitstekend geschikt voor de circulatie  en afvoer van vocht.

Door gebruik te maken van een overliggende kap sluiten de bodems in een 2-persoonsopstelling naadloos op elkaar aan. De lattenbodems zijn uiteraard in verschillende lengtematen leverbaar en ook maatwerk behoort tot de mogelijkheden. U heeft daarnaast ook nog keuze in diverse potensets.

Lattenbodem ABS 2000 vlakke uitvoering

Onze lattenbodem ABS 2000 – vlakke uitvoering zorgt door de verschillende comfortzones en 28 verende latten voor een optimaal slaapcomfort. Een goed bed kan alleen het juiste comfort bieden als matras en lattenbodem goed op elkaar zijn afgestemd. De ABS 2000 lattenbodem zorgt voor een nog efficiëntere ondersteuning tijdens uw nachtrust. Met deze lattenbodem zorgen de 7 verschillende comfortzones dat uw lichaam met ergonomische precisie steun krijgt over de gehele lengte van uw lichaam. De onafhankelijk van elkaar verende latten geven individuele ondersteuning aan uw lichaamsvorm.  En op deze optisch mooi uitgevoerde lattenbodem kunnen verschillende matrastypen  worden gecombineerd. Voor nog meer gemak is er ook de verstelbare uitvoering.

Wij zijn pas tevreden als we u persoonlijk kunnen helpen bij de keuze van de juiste bedbodem, dat helemaal op u persoonlijk en uw matras is afgestemd. Door het vakmanschap van de slaapadviseurs bent u verzekerd van een complete lattenbodem collectie die aan alle eisen van deze tijd voldoen. Het sterke punt in onze bedbodemcollectie is de opbouw, waarin ook naast de boxsprings ook lattenbodems met schouder-, heup- en taillezones vertegenwoordigd zijn. Graag laten wij u in onze winkel u de verschillen voelen.

Kenmerken lattenbodem ABS 2000,
niet-verstelbare uitvoering:

  • 7 comfortzones
  • 28 onafhankelijk van elkaar verende latten
  • Overliggende rubberen duo kappen met duo houders
  • Individueel instelbare middenzone
  • Soepele schoudercomfortzone
  • Naadloze aansluiting in 2-persoons opstelling door overliggende kappen
  • Diverse potensets leverbaar
  • Lengtematen 190, 200, 210 en 220 cm
  • Breedtematen tussen 70 en 140 cm
  • Ook leverbaar als hand– en elektrisch-verstelbaar.

Al onze lattenbodems worden in Duitsland gefabriceerd en voldoen aan hoge kwaliteitseisen.

Prijs v.a. 199,-

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!