ABS 2000 elektrisch verstelbaar

ABS 2000 elektrisch verstelbaar

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/indenbedden.nl/httpdocs/wp-content/plugins/gallery-images/includes/class-gallery-img-template-loader.php on line 29

Lattenbodem – een steun tijdens de nachtrust

Onze lattenbodem ABS 2000 combineert betaalbaarheid met een uitstekende kwaliteit. Deze lattenbodem biedt u de keuze uit verschillende uitvoeringen. Gaat u voor 7 comfortzones, wilt u graag extra luxe door de elektrische verstelbaarheid of gaat u toch voor de hand verstelbare?

Onze lattenbodem ondersteunt uw lichaam actief tijdens uw nachtrust. De individueel instelbare latten volgen de contouren van het lichaam, waarbij rekening wordt gehouden met de schouders en heupen. De meeverende latten zorgen, in samenwerking met de matras, voor een actieve ondersteuning van het lichaam. Daarnaast is een lattenbodem uitstekend geschikt voor de circulatie  en afvoer van vocht.

Door gebruik te maken van een overliggende kap sluiten de bodems in een 2-persoonsopstelling naadloos op elkaar aan. De lattenbodems zijn uiteraard in verschillende lengtematen leverbaar en ook maatwerk behoort tot de mogelijkheden. U heeft daarnaast ook nog keuze in diverse potensets.

Lattenbodem elektrisch verstelbaar

Onze lattenbodem ABS 2000 – elektrisch verstelbare uitvoering zorgt met de verschillende comfortzones en 28 verende latten voor een optimaal slaapcomfort. Met een elektrisch verstelbare lattenbodem is het echt genieten in bed. Even een boek lezen of televisie kijken; het bed zet u met de afstandbediening heel makkelijk in de juiste positie. De ABS 2000 lattenbodem zorgt voor een nog efficiëntere ondersteuning tijdens uw nachtrust. Met deze lattenbodem zorgen de 7 verschillende comfortzones dat uw lichaam met ergonomische precisie steun krijgt over de gehele lengte van uw lichaam. De onafhankelijk van elkaar verende latten geven individuele ondersteuning aan uw lichaamsvorm.  En op deze optisch mooi uitgevoerde lattenbodem kunnen verschillende matrastypen  worden gecombineerd. De twee elektromotoren van hoge kwaliteit zorgen voor een traploze en eenvoudige aanpassing van de ligpositie.

Wij zijn pas tevreden als we u persoonlijk kunnen helpen bij de keuze van de juiste bedbodem, dat helemaal op u persoonlijk en uw matras is afgestemd. Door het vakmanschap van de slaapadviseurs bent u verzekerd van een complete lattenbodem collectie die aan alle eisen van deze tijd voldoen. Het sterke punt in onze bedbodemcollectie is de opbouw, waarin ook naast de boxsprings ook lattenbodems met schouder-, heup- en taillezones vertegenwoordigd zijn. Graag laten wij u in onze winkel u de verschillen voelen.

Kenmerken lattenbodem ABS 2000, elektrisch verstelbare uitvoering:

  •  7 comfortzones
  • 28 onafhankelijk van elkaar verende latten
  • soepel en kantelbare overliggende rubberen tandem kappen
  • individueel instelbare middenzone
  • soepele schoudercomfortzone
  • elektrische uitvoering met knieholte ondersteuning
  • vaste afstandbediening (infrarood afstandbediening tegen meerprijs leverbaar)
  • naadloze aansluiting in 2-persoons opstelling door overliggende kappen
  • diverse potensets leverbaar.
  • lengtematen 190, 200, 210 en 220 cm
  • breedtematen tussen 70 en 140 cm
  • ook leverbaar als hand verstelbaar.

Al onze lattenbodems worden in Duitsland gefabriceerd en voldoen aan  hoge kwaliteitseisen.

Prijs v.a. 489,-

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!