ABS 1000 handverstelbaar

ABS 1000 handverstelbaar

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/indenbedden.nl/httpdocs/wp-content/plugins/gallery-images/includes/class-gallery-img-template-loader.php on line 29

Lattenbodem – een steun tijdens de nachtrust

Onze lattenbodem ABS1000 combineert betaalbaarheid met een uitstekende kwaliteit. Deze lattenbodem biedt u de keuze uit verschillende uitvoeringen. Gaat u voor 5 comfortzones, wilt u graag extra luxe door een elektrische verstelling of gaat u voor een hand verstelbare?

Onze lattenbodem ondersteunt uw lichaam actief tijdens uw nachtrust. De individueel instelbare latten volgen de contouren van het lichaam, waarbij rekening wordt gehouden met de schouders en heupen. De meeverende latten zorgen, in samenwerking met de matras, voor een actieve ondersteuning van het lichaam. Daarnaast is een lattenbodem uitstekend geschikt voor de circulatie  en afvoer van vocht.

Door gebruik te maken van een overliggende kap sluiten de bodems in een 2-persoonsopstelling naadloos op elkaar aan. De lattenbodems zijn uiteraard in verschillende lengtematen leverbaar en ook maatwerk behoort tot de mogelijkheden. U heeft daarnaast ook nog keuze in diverse potensets.

Handverstelbare lattenbodem

Onze lattenbodem ABS 1000 – handverstelbare uitvoering zorgt door de verschillende comfortzones en 28 verende latten voor een optimaal slaapcomfort. De mogelijkheid om de lattenbodem naar gelang handmatig te verstellen zorgt voor een nog hoger comfort. Nog even naar de televisie kijken of een boek lezen wordt zo weer rustgevend.

Wij zijn pas tevreden als we u persoonlijk kunnen helpen bij de keuze van de juiste bedbodem, dat helemaal op u persoonlijk en uw matras is afgestemd. Door het vakmanschap van de slaapadviseurs bent u verzekerd van een complete lattenbodem collectie die aan alle eisen van deze tijd voldoen. Het sterke punt in onze bedbodemcollectie is de opbouw, waarin ook naast de boxsprings ook lattenbodems met schouder-, heup- en taillezones vertegenwoordigd zijn. Graag laten wij u in onze winkel u de verschillen voelen.

Kenmerken lattenbodem ABS 1000,
hand verstelbare uitvoering:

 •  5 comfortzones
 • 28 onafhankelijk van elkaar verende latten
 • soepel en kantelbare overliggende rubberen tandem kappen
 • individueel instelbare middenzone
 • soepele schoudercomfortzone
 • handverstelbaar
 • naadloze aansluiting in twee persoons-opstelling door de overliggende kappen
 • diverse potensets leverbaar
 • leverbaar in lengtematen 190, 200, 210 en 220 cm
 • leverbaar in breedtematen tussen 70 en 140 cm
 • ook leverbaar als elektrisch-verstelbaar.

Al onze lattenbodems worden in Duitsland gefabriceerd en voldoen aan hoge kwaliteitseisen.

Prijs v.a. 199,-

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!