Latex hoofdkussen Maurits

Latex hoofdkussen Maurits

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/indenbedden.nl/httpdocs/wp-content/plugins/gallery-images/includes/class-gallery-img-template-loader.php on line 29

Latex hoofdkussen Maurits

’n Luxueus kussen van natuurlijk latex – vriendelijk van vorm en sterk in veerkracht. Een kwaliteitskussen is net zo belangrijk als een goed matras voor een comfortabele nachtrust. Het beste kussen is een kussen die het slapen op een natuurlijke wijze bevordert. De vulling van hoofdkussen Maurits bestaat uit natuurlatex en dit zorgt voor een goede balans tussen ondersteuning en zachtheid. Latex is van oorsprong een natuurlijk materiaal, heeft een bacterie werend vermogen en is hypoallergeen. Door deze vulling blijft het kussen zijn veerkracht behouden en de kern is niet in vorm aan te passen. Dit latex hoofdkussen Maurits bevordert de doorbloeding en zorgt ervoor dat uw nekspieren goed kunnen ontspannen tijdens uw slaap. Zowel bij rug- als zijligging verzorgt hoofdkussen Maurits een goede ondersteuning. Dit kussens is in twee hoogten leverbaar. Wij leggen u graag in de winkel uit welke hoogte precies voor u geschikt is.

Latex hoofdkussen natuurlijk

De kern is elastisch en komt steeds weer terug in de oorspronkelijke vorm, waardoor het kussen het hoofd en nek een constante en juiste ondersteuning geeft. U hoeft niet meer te zorgen dat uw kussen steeds in de juiste vorm komt; want dat is dit kussen al. Door de vele ventilatiekanaaltjes blijft een goede lucht- en vochtregulatie gehandhaafd. De tijk is van 100% katoen en voelt heerlijk zacht aan en is voorzien van Intense. Dit zorgt er voor een statische ontlading gedurende de nacht en u kunt genieten van een heerlijk ontspannen nachtrust. In onderhoud is het aan te bevelen dit kussen regelmatig te luchten, maar acht u er op dat het niet direct aan zonlicht wordt bloot gesteld. Ons hoofdkussen Maurits is, ondanks de scherpe prijsstelling, wat duurder in aanschaf dan het gemiddelde hoofdkussen, maar de latex vulling heeft een langere levensduur en heeft u er langer plezier van.

Bij ons kunt u beslist uw favoriete hoofdkussen vinden. Wij beschikken over een zorgvuldig gesorteerde collectie hoofdkussens van hoge kwaliteit, met het “Hollands Vakmanschap” label. Wij laten u graag de verschillen met onze andere hoofdkussens ervaren. Inden Bedden is hét vertrouwde adres voor veel informatie over slaapcomfort, met duidelijk advies, hoge kwaliteit en tevredenheid!

Verder informatie over latex hoofdkussen Maurits:

  • Vulling kern                        : natuur latex
  • Tijk                                    : Intense tijk
  • Kleur                                 : wit
  • Afmeting                           : 40 x 60 cm
  • Leverbaar in 2 hoogten       : 12 en 14 cm

Dit kussen zit in een handige draagtas, dus makkelijk mee te nemen.

Prijs van 92,- voor 69,-

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!