Kast Nevada

Kast Nevada

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/indenbedden.nl/httpdocs/wp-content/plugins/gallery-images/includes/class-gallery-img-template-loader.php on line 29

Kast Nevada

U heeft de ruimte en houdt van opgeruimd? Wij hebben vele mogelijkheden in kast- en opbergmogelijkheden. En opbergruimte is geen overbodige luxe. Dus mogen wij u voorstellen? Onze kast Nevada, de ruime slaapkamerkast met zweefdeuren! Kast Nevada is een moderne strakke zweefdeurkast  en maakt van uw slaapkamer één geheel. Zeker als u deze kast Nevada combineert met slaapkamer Hampton. Maar het kan ook heel goed bij uw huidig slaapkamer, door de vele uitvoeringsmogelijkheden.

Met de aanschaf van kast Nevada heeft u een zee aan mogelijkheden aan opbergruimte. De deuren van een zweefdeurkast draaien niet, maar zweven soepel open en dicht. Licht te bedienen, dus ook voor mensen, die wat moeilijker kracht kunnen zetten, is dit een hele functionele kast. Standaard leveren we zweefdeurkast  Nevada minimaal met een kledingstang en een legplank per kastdeel. De kastruimte is verder slim in te delen met verschillende beschikbare accessoires tegen meerprijs. Ook is er zo qua indeling meer mogelijk, zoals een inzetladeblok.

Kastruimte gezocht?

De linnenkast Nevada kent vele gezichten. En dat komt goed uit want u als klant vindt dat uw persoonlijke smaak toch bepalend moet zijn. Legio zijn de mogelijkheden met de zweefdeurkast Nevada. Naast de strakke uni zweefdeuren kan er ook gekozen worden voor de deuren met horizontale deurlijsten. De subtiele raamlijst in het midden maakt van uw kast een waar kunststuk. Kies voor één van de vijf verschillende fronten; zonder raamlijsten of met raamlijsten.  Nog meer? Raamwerk als volgt: 3 horizontale, 4 horizontale, 9 horizontale of gaan we voor de 5 horizontale & de 4 verticale raamlijsten. Bent u de draad kwijt? Kijk dan goed naar de voorbeelden door met de cursor over bovenstaande afbeeldingen te gaan.

Naast de uitvoering met zweefdeuren is deze opbergruimte ook leverbaar met draaideuren. De 9 actuele houtmotieven zijn heel goed te combineren met het interieur van een slaapkamer.  Daarnaast hebben we ook nog 4 glaskleuren en twee spiegelkleuren waar uit gekozen kan worden. Hiermee transformeert u uw slaapkamer in een ruimte die luxe uitstraalt.

Wíj hebben vele mogelijkheden in kast- en opbergmogelijkheden.  Misschien kunt u het niet aan de prijs zien, maar u merkt het zodra u een kast uit onze collectie heeft staan. Onze verschillende kasten hebben allen een kwalitatief hoogwaardig systeem. Kortom, het is de moeite waard om een bezoek te brengen aan de dichtstbijzijnde dealer. U kunt rekenen op een deskundig advies en persoonlijke service.

Nevada zweefdeurkast:

  • hoogtematen: 197, 223 en 240 cm
  • breedtematen: 160, 180, 200, 240, 270 en 300 cm
  • dieptemaat: 69 cm
  • 9 actuele houtkleuren
  • 4 glaskleuren: wit, grijs, sahara en zwart (meerprijs)
  • spiegelkleuren: kristalhelder en grijs (meerprijs)
  • greeplijsten in alu-mat of zwart
  • met of zonder passe-partout / verlichting (meerprijs)
  • handige accessoires mogelijk (meerprijs)
  • ook als draaideurkast leverbaar

Staat de door u gewenste afmeting er niet tussen, neem dan contact  met ons op.

Prijs v.a. 589,-

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!