Aanbieding – Hoofdkussen Lily

Aanbieding – Hoofdkussen Lily

Hoofdkussen Lily – balans voor de nacht

Hoofdkussen Lily lijkt een heel simpel en rechttoe-rechtaan doorsnee hoofdkussen. Toch is hoofdkussen Lily precies het hoofdkussen wat u als consument zou wensen. De vulling met de Comfort O  bolletjes geeft u namelijk de juiste balans voor de nacht. De Comfort O Bol vulling bestaat uit minuscule holle en donzige synthetische bolletjes. Deze bolletjes voelen aangenaam en zacht aan.

Hoofdkussen Lily makkelijk in onderhoud

Een kussen met een Comfort-O bol vulling is eenvoudig op te schudden en makkelijk vormbaar. De vulling van hoofdkussen Lily blijft goed op z’n plaats en blijft zijn veerkracht behouden; zo heeft u altijd een constante ondersteuning. De tijk van hoofdkussen Lily heeft ook een rits waarmee u de dikte van het kussen zelf naar wens kan aanpassen. Door het kussen dagelijks op te schudden geeft u een kussen weer de veerkracht terug. Dit hoofdkussen heeft een goede vochtregulatie en is anti allergisch. Hoofdkussen Lily is wasbaar op 60° en kan ook in de droogtrommel.

Bij ons kunt u beslist uw favoriete hoofdkussen vinden. Wij beschikken over een zorgvuldig gesorteerde collectie hoofdkussens van hoge kwaliteit, met het “Hollands Vakmanschap” label. Wij laten u graag de verschillen met onze andere  hoofdkussens ervaren. Inden Bedden is hét vertrouwde adres voor informatie over slaapcomfort, duidelijk advies, hoge kwaliteit en tevredenheid!

Dit kussen zit in een handige draagtas en is dus makkelijk mee te nemen.

Prijs v.a. € 25,- per stuk en € 45,-  voor 2 kussens

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!