Aanbieding – Hoofdkussen Lily

Aanbieding – Hoofdkussen Lily

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/indenbedden.nl/httpdocs/wp-content/plugins/gallery-images/includes/class-gallery-img-template-loader.php on line 29

Hoofdkussen Lily – balans voor de nacht

Hoofdkussen Lily lijkt een heel simpel en rechttoe-rechtaan doorsnee hoofdkussen. Toch is hoofdkussen Lily precies het hoofdkussen wat u als consument zou wensen. De vulling met de originele Comforel® bolletjes geeft u namelijk de juiste balans voor de nacht. De Comforel® vulling bestaat uit minuscule holle en donzige synthetische bolletjes. Deze bolletjes voelen aangenaam en zacht aan. Door de veerkracht van deze Comforel® bolletjes geeft het uw hoofd en nek de ondersteuning die nodig is. Zowel bij rug- als zijligging is hoofdkussen Lily uitermate geschikt. Door de veerkrachtige kwaliteit herstelt het hoofdkussen na een nacht van intensief gebruik en keert snel terug naar het originele volume.

Hoofdkussen Lily makkelijk in onderhoud

Een kussen met een vulling van Comforel® is eenvoudig op te schudden en makkelijk vormbaar. De vulling van hoofdkussen Lily blijft goed op z’n plaats en blijft zijn veerkracht behouden; zo heeft u altijd een constante ondersteuning. De tijk van hoofdkussen Lily heeft ook een rits waarmee u de dikte van het kussen zelf naar wens kan aanpassen. Door het kussen dagelijks op te schudden geeft u een kussen weer de veerkracht terug. Dit hoofdkussen heeft een goede vochtregulatie en is anti allergisch. Hoofdkussen Lily is wasbaar op 60° en kan ook in de droogtrommel. Na het wassen en drogen blijft de zachtheid, volume en vorm behouden. De aanschaf van een goed kussen bespaart u gebroken nachten en lichamelijke klachten. Dit hoofdkussen Lily zorgt ervoor dat u goed kan ontspannen tijdens uw slaap. Nu in een super voordelige aanbieding als duopack verkrijgbaar!

Tip: vervang wekelijks de sloop, zo blijft de tijk langer schoon.

Bij ons kunt u beslist uw favoriete hoofdkussen vinden. Wij beschikken over een zorgvuldig gesorteerde collectie hoofdkussens van hoge kwaliteit, met het “Hollands Vakmanschap” label. Wij laten u graag de verschillen met onze andere  hoofdkussens ervaren. Inden Bedden is hét vertrouwde adres voor informatie over slaapcomfort, duidelijk advies, hoge kwaliteit en tevredenheid!

Verder informatie over hoofdkussen Lily:

Vulling              :        100% Comforel® synthetische vezel
Tijk                   :        100% perkalkatoen, dubbel cordonbies, 30 cm rits
Kleur kussen    :         wit
Vulgewicht       :         800 gram
Bies                 :         Paspel AGS rood

Dit kussen zit in een handige draagtas en is dus makkelijk mee te nemen.

Prijs v.a. € 25,- per stuk en € 45,-  voor 2 kussens

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!