Donzen hoofdkussen Felicia

Donzen hoofdkussen Felicia

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/indenbedden.nl/httpdocs/wp-content/plugins/gallery-images/includes/class-gallery-img-template-loader.php on line 29

Donzen hoofdkussen Felicia

De klassieker onder de hoofdkussens is nog altijd het donzen hoofdkussen. Ons donzen hoofdkussen Felicia is zo’n klassieker. Dons is één van de duurdere vullingen van hoogwaardig natuurlijk materiaal en heeft een goede ventilerend en vochtabsorberend vermogen. De vulkracht is de doorslaggevende factor bij dons als het gaat om kwaliteit.  En hoe beter de vulkracht hoe beter de veerkracht van het kussen. Het donzen hoofdkussen Felicia  is hoofdkussen van kwaliteit uit onze “Hollands Vakmanschap” collectie.

De donzen vulling van hoofdkussen Felicia is heerlijk zacht, veerkrachtig en in elke vorm te duwen. Hierdoor is het makkelijk aan te passen aan elke slaaphouding. Felicia zorgt ervoor dat uw nek goed wordt ondersteund en dat u goed kan ontspannen tijdens uw slaap. Het donzen hoofdkussen Felicia heeft drie verschillende vulling-kamers. De middenkamer met veertjes zorgt voor een ondersteunende elasticiteit. De boven- en onderkamer bevat meer dons en zorgt voor het comfortabele gevoel. In deze samenstelling en met de vulling-mix van dons en veertjes ervaar je een heerlijk comfortabel gevoel en toch geeft dit donzen hoofdkussen Felicia voldoende steun.

Felicia driekamer hoofdkussen

Donzen hoofdkussen geschikt voor zij- of rugligging

Of u nu op de zij of op de rug ligt, met de drie verschillende vullingkamers van het donzen hoofdkussen Felicia dons geven beide zijdes van het kussen goede ondersteuning aan de gewenste lighouding. Door het kussen dagelijks op te schudden geeft u het dons weer de veerkracht terug en verdeelt de vulling gelijkmatig. Vervang wekelijks de sloop en gebruik ter bescherming van de tijk een kussenbeschermer; dat verlengt de levensduur van het donzen kussen. Ervaar de kwaliteit van hoofdkussen Felicia met dons en u bent verzekerd van de luxe van gezond slapen en weer uitgerust wakker worden.

Onze huiscollectie van hoofdkussens is van topkwaliteit met het “Hollands Vakmanschap” label. Aan de prijs is dat niet te zien, maar u merkt het zodra u één van onze hoofdkussens gebruikt. Door de jarenlange ervaring en vakmanschap kunt u vertrouwen op een vakkundig advies. Laat u uitgebreid voorlichten door onze adviseurs over dit hoofdkussen.

Verder informatie over donzen hoofdkussen Felicia:

Vulling :        2 x 125 gram dons (65%) + 1 x 1.000 gram veertjes (100%)
Tijk :             100% katoen met soft finish
Kleur :          wit, met witte bies
Afmeting :     60 x 70 cm

Dit kussen zit in een handige draagtas, dus makkelijk mee te nemen.

Prijs van 75,- voor 59,-

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!