Donzen hoofdkussen Ariane

Donzen hoofdkussen Ariane

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/indenbedden.nl/httpdocs/wp-content/plugins/gallery-images/includes/class-gallery-img-template-loader.php on line 29

Donzen hoofdkussen Ariane

Ons donzen hoofdkussen Ariane heeft een vulling van een mix met dons en geeft dat zachte en comfortabele gevoel, maar toch de voldoende stevigheid voor de ondersteuning aan hoofd en nek. Een goed hoofdkussen zorgt ervoor dat uw nekspieren goed ontspannen tijdens uw slaap. Zowel bij rug- als zijligging is een goede ondersteuning noodzakelijk. Deze vulling is heerlijk zacht, veerkrachtig en in elke vorm te duwen. Hierdoor is het makkelijk aan te passen in elke slaaphouding. Dons is één van de duurdere vullingen; hoogwaardig natuurlijk materiaal en het vermogen om vocht op te nemen. Houdt u van een stevige steun voor hoofd en nek dan is een veren kussen met dons aangevuld, een uitstekende oplossing. Als u een kussen zoekt met wat meer ondersteuning voor nek en hoofd, probeer dan eens het donzen hoofdkussen Ariane.

Donzen hoofdkussen Ariane makkelijk in onderhoud

U zal comfortabel slapen op dit donzen hoofdkussen Ariane, dat een goede ondersteuning biedt voor verschillende slaapposities. De keper tijk met de soft finish zorgt er voor dat het kussen zacht en luchtig blijft en zacht blijft aanvoelen. Een kussen met een mix van dons is eenvoudig op te schudden en makkelijk vormbaar, zodat het kussen kan worden aangepast naar de persoonlijke vormen en wensen. Door het kussen dagelijks op te schudden geef je het dons weer de veerkracht terug en verdeelt de vulling gelijkmatig. Vervang wekelijks de sloop en gebruik ter bescherming van de tijk een kussenbeschermer; dat verlengt de levensduur van het donzen kussen. En dan is het genieten van een heerlijk ontspannen nachtrust met het donzen hoofdkussen Ariane. Nu in een super voordelige aanbieding als duopack verkrijgbaar!

Bij ons kunt u beslist uw favoriete hoofdkussen vinden. Wij beschikken over een zorgvuldig gesorteerde collectie hoofdkussens van hoge kwaliteit, met het “Hollands Vakmanschap” label. Wij laten u graag de verschillen met onze andere hoofdkussens ervaren. Inden Bedden is hét vertrouwde adres voor informatie over slaapcomfort, duidelijk advies, hoge kwaliteit en tevredenheid!

Verder informatie over donzen hoofdkussen Ariane:

Vulling :            15% witte eendendons
Vulhoogte:          ca. 140 mm
Tijk :                  Keper (NM 40) soft finish
Kleur :               wit met witte bies
Afmeting :          60 x 70 cm

Dit kussen zit in een handige draagtas, dus makkelijk mee te nemen.

Prijs 45,- per stuk, 2 voor 70,-

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!