Commode en nachtkastjesprogramma Colorado

Commode en nachtkastjesprogramma Colorado

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/indenbedden.nl/httpdocs/wp-content/plugins/gallery-images/includes/class-gallery-img-template-loader.php on line 29

Commode en nachtkastjes  Colorado

Met onze commode en nachtkastjesprogramma Colorado bieden wij u ontzettend veel kwaliteit voor niet al te veel geld. Door de vele mogelijkheden en het indrukwekkend aanbod van oppervlakken is het commodesysteem Colorado uitermate aantrekkelijk. Zoals ook de andere kasten en ruimtebespaarders uit de AltijdGoedSlapen collectie staat het programma van Colorado voor duurzaamheid en is gemaakt uit hoogwaardig materiaal.

De verschillende mogelijkheden, de functionaliteit en aantrekkelijke combinaties om samen te stellen zijn de speerpunten van het commode en nachtkastjesprogramma Colorado. Dit superprogramma van nachtkastjes en commodes is onlangs weer helemaal vernieuwd. Mooi, modern en natuurlijk aantrekkelijk ogen de commodes en nachtkastjes uit het Colorado programma. Geheel nieuw en eigentijds is de stijlvolle fluweelbruine kleur, of Sonoma eiken met een prachtige structuur en houtlook. Deze commodes en nachtkastjes maken van het geheel een complete en stijlvolle slaapkamer interieur.

Nachtkastje – ruimte voor van alles en nog wat

Onze nachtkastjes bieden genoeg ruimte voor de wekker, leeslampje en een boek. Alles waarvan u denkt nodig te hebben kan stofvrij in de lades worden opgeborgen. En ook alles op orde voor de allerkleinste spullen: de lade-organizers (optie). Dankzij deze organizer is het opruimen in de commode Colorado kinderspel. Gebruik de vakjes voor sieraden, ceintuurs, sjaals of sokken en alles is meteen overzichtelijk. Of denk ook eens om de hoeken te benutten; daar hebben we prachtige bijpassende hoek-commodes voor. De toepassingsmogelijkheden van dit meubel zijn eindeloos!

Nog geen bergruimte genoeg? Klik ook eens hier voor onze garderobeprogramma Encino. Dit kastenprogramma sluit prima aan bij de nachtkastjes en commodeprogramma Colorado.

Belangrijke voordelen

AltijdGoedSlapen biedt u graag de perfecte slaapkamer die bij u en binnen uw budget past. De slaapadviseurs van AltijdGoedSlapen zijn expert op het invullen van moeilijke ruimtes en beschikken over een mooie collectie kasten, zoals ook nachtkastjes en commodes, waar uit gekozen kan worden. Zij nemen ruim de tijd om uw wensen aan te horen en helpen u bij het maken van de keuzes. Bezoek één van onze showrooms van AltijdGoedSlapen en voel de sfeer van kwaliteit en design van de AltijdGoedSlapen slaapkamercollectie.

Kenmerken commodes en nachtkastjes Colorado

  • nachtkastjes / commodes
  • hoogte: 42, 61, 80, 100 cm
  • diepte: 46 cm
  • breedte: 40, 50, 60, 80, 100 cm
  • kleurvariaties: in 20 verschillende combinaties
  • laden-binnendecor: berken imitatie
  • als extra optie omranding in alu-mat of chroom
  • greepjes – 6 verschillende modellen in diverse uitvoeringen

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!