Commode en nachtkastjesprogramma Amazone

Commode en nachtkastjesprogramma Amazone

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/indenbedden.nl/httpdocs/wp-content/plugins/gallery-images/includes/class-gallery-img-template-loader.php on line 29

Commode en nachtkastjesprogramma Amazone

Net die nieuwe boxspring of slaapkamer aangeschaft? En u zoekt bij uw bed mooie bijpassende nachtkastjes of een fijne commode met ruime lades? Dan kunnen wij u met de collectie van bijmeubelen en commodes van AltijdGoedSlapen een mooie stijlvolle oplossing bieden. Onze producten zijn helemaal afgestemd op het design en stijl van onze boxsprings en slaapkamers. Door de vele ontwerpmogelijkheden en het brede aanbod van varianten is het commodesysteem Amazone uitermate aantrekkelijk. Deze commodes en nachtkastjes maken van het geheel een complete en stijlvolle slaapkamer interieur.

Een nachtkastje hoort bij een bed, zoals ook een koekje bij de koffie

Laat een nachtkastje niet het sluitstuk worden bij uw stijlvolle slaapkamer. Een krukje of kistje staat wel heel apart, maar biedt dat wel genoeg ruimte? En praktisch gezien, hoe makkelijk is dat schoon te maken? Onze nachtkastjes bieden genoeg ruimte voor de wekker, leeslampje en een boek. Alles waarvan u denkt nodig te hebben kan stofvrij in de lades worden opgeborgen. Heeft u meer ruimte nodig, dan kan daar heel eenvoudig een
ruime bijpassende commode aan toegevoegd worden.

Onze nachtkastjes en commodes zijn in diverse hoogtes en breedtes te leveren. Zoals bijvoorbeeld de nachtkastjes, deze zijn op 40, 50, 60 en 80 cm hoogte verkrijgbaar. De omvangrijke collectie van commode- en nachtkastjesprogramma Amazone is aangevuld met nieuwe doorlopende ladefronten tot wel 160 cm breed. De brede lades laten zich soepel openen en zijn zelfsluitend met demping. Ook de hoogte van de lades kunnen naar wens in één van de 3 hoogtes worden geleverd. De zwarte pootjes is ook in vierkante –  in plaats van ronde pootjes verkrijgbaar. Er zijn verschillende handgreepjes waar u uit kan kiezen waarmee u van de kastjes weer een heel eigen variant maakt. Een extra accent kan er aan toegevoegd worden door de deur- en ladenomranding uit te voeren in één van de 9 verschillende kleuren. Met al die verschillende mogelijkheden ontwerpt u in feite uw eigen nachtkastje of commode.

Belangrijke voordelen

AltijdGoedSlapen biedt u graag de perfecte slaapkamer die bij u en binnen uw budget past. De slaapadviseurs van AltijdGoedSlapen zijn expert op het invullen van moeilijke ruimtes en beschikken over een mooie collectie kasten, zoals ook nachtkastjes en commodes, waar uit gekozen kan worden. Zij nemen ruim de tijd om uw wensen aan te horen en helpen u bij het maken van de keuzes. Bezoek één van onze showrooms en voel de sfeer van kwaliteit en design van de AltijdGoedSlapen slaapkamercollectie.

 

Kenmerken commode en nachtkastjes Amazone

     Nachtkastjes                                                           Commodes

  • Hoogte: 34, 41, 47, 53, 66 cm                           Hoogte: 79, 92, 104 cm
  • Diepte: 46 cm                                                         Diepte: 46 cm
  • Breedte: 40, 50, 60, 80 cm                                 Breedte: 40, 50, 60, 80, 120, 140, 160, 180 cm
  • Keuze uit vier verschillende stijlen: Basic, Frame, Trend en Style
  • Kleurvariaties: in 23 verschillende combinaties
  • Laden-binnendecor: berken imitatie
  • Standaard uitgevoerd met zwarte, ronde pootjes (alternatief tegen meerprijs)
  • Greepjes – 8 verschillende modellen in diverse uitvoeringen

 

 

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!