Boxspring Grandeur 2500

Boxspring Grandeur 2500

De boxspring Grandeur biedt u vele mogelijkheden

Met de aanschaf van een boxspring legt u de basis voor de sfeer van uw slaapkamer. Met onze boxspring Grandeur kunnen wij uw boxspring uitvoeren zoals ú het wenst. En door de ruime keuze in de beschikbare bekledingsstoffen kunt u uw Grandeur boxspring net dat extra sfeertje meegeven.  In een scala van 30 verschillende kleuren kunt u ongetwijfeld een goede keuze maken.

Gezond slapen in een Grandeur boxspring

Maar naast sfeer is een gezonde nachtrust ook erg belangrijk. En een boxspring uit de Grandeur-serie biedt hoge kwaliteit en zorgt dat u zonder problemen geniet van een perfecte nachtrust. De matrassen zijn in soepel of stevig ligcomfort verkrijgbaar. En deze moet u zeker bij ons uit komen proberen. Omdat niet iedereen hetzelfde gebouwd is en waar ieder persoon andere wensen heeft aan ligcomfort. En de Nederlanders behoren tot de langere mensen van de wereldbevolking, dus hebben we de Grandeur boxspring ook lengtematen in 210 en 220 cm. Vraag hier naar bij het adviesgesprek.

Maar daarnaast is het natuurlijk ook prettig om te weten dat de Grandeur boxspring scherp geprijsd is. U heeft veel mogelijkheden in de prijsklasse van € 1000,- tot € 4000. Bekijk ons uitgebreide assortiment.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!