Avek Boxspring Ninety

Avek Boxspring Ninety

De jubileumboxspring met vele extra’s.


Avek bestaat 90 jaar! Al 90 jaar lang maken zij, in hun eigen fabriek in Friesland, met zorg en vakmanschap de beste bedden en boxsprings. Speciaal vanwege het 90 jarig jubileum introduceert Avek Boxspring Ninety. Een luxe drielaags boxspring met vele extra’s, zoals de nieuwe Ninety achterwand, een extra dikke topmatras.

Optimale ondersteuning, heerlijk comfortabel


Boxspring  Ninety is een heerlijk comfortabel boxspringbed, opgebouwd uit 3 royale lagen: de box, een pocketveringmatras, en de topper. Deze lagen zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd en samengesteld uit hoogwaardige materialen. Bijzonder aan de Ninety is dat zowel de pocketvering in de box, de pocketvering in het matras en de OptiFoam® HR kern in de topper allemaal zijn voorzien van 5 comfortabele zones. Hierdoor vormt het bed zich optimaal naar jouw lichaamscontouren. Zo lig je nog lekkerder en val je sneller in slaap.

Ook verkrijgbaar in een verstelbare uitvoering


Boxspring Ninety is beschikbaar in zowel een vaste als verstelbare uitvoering. Met een druk op de knop breng je de elektrisch verstelbare boxspring eenvoudig naar de door jou gewenst stand. De veilige elektromotor bedien je via de meegeleverde draadloze RF afstandsbediening. Een verstelbaar bed is handig als je in bed een boek wilt lezen of gewoon even lekker wilt ontspannen.

Stel je Ninety naar eigen wens samen

Bij de Boxspring Ninety valt veel te kiezen. Afhankelijk van je lichaamsbouw en voorkeur kies je voor een standaard, stevige of extra stevige matras. Wij bieden bedlengtes van 200, 210 of 220 cm zonder meerprijs, en bedbreedtes van 80, 90, 160 en 180 cm. En qua stoffen kies je voor de stof en kleur die het beste bij jouw smaak en interieur past. Zo stel je je eigen Boxspring Ninety samen.

De Boxspring Ninety in 2-persoons uitvoering bestaat uit de volgende componenten:
• 2 boxsprings met een 5 zone pocketvering interieur, voorzien van stoere poten
• 2 pocketveringmatrassen, voorzien van 5 comfortzones, in de hardheden standaard, stevig of extra stevig
• één extra luxe 2-persoons topmatras met schouderzones of bij de elektrische uitvoering twee 1-persoons topmatrassen
• 1 fraaie achterwand Ninety
• 2 stuks LED leeslampjes
• 2 stuks LED in-/uitstapverlichting

Je hebt al een zeer complete Ninety boxspring voor € 2.395,- Test ‘m nu bij ons.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!