Slide background

Boxspring

De boxspring (vrij vertaald “de bak met veren”) vormt de basis van een optimaal slaapsysteem. In combinatie met de matras staat de boxspring garant voor een juiste ondersteuning en een uitstekend slaapklimaat. 

Op uw ideale slaapsysteem moet u voldoende ruimte hebben. Te weinig bewegingsruimte vermindert uw nachtrust. Daarom dient uw slaapsysteem 20 cm. langer te zijn dan uw eigen lengte en ongeveer 30 cm. breder dan uw schouderbreedte. De boxspring is daarom in bijna elke breedte- en lengtemaat leverbaar om u de slaapruimte te geven die u nodig heeft.

Comfort tot in de details

Bepaal zelf uw comfortabele in- en uitstaphoogte! Door de diverse poothoogten bepaalt u zelf wat voor u de meest plezierige hoogte is van uw slaapcombinatie. Bovendien is de boxspring gemakkelijk te verplaatsen, als u deze voorziet van poten met wieltjes. Comfort en gemak tot in de details.

Hoofd- en Voetborden

U kiest voor comfortabel slapen met de boxspring. Daarbij heeft u echter ook oog voor stijl, kleur en vormgeving in uw slaapkamer. Met het opvallende design en de aansprekende kleuren biedt het gevarieerde boxspring assortiment u de mogelijkheid om uw slaapkamer compleet af te stemmen op uw persoonlijke smaak.

De vorm van uw bed is in hoge mate bepalend voor het uiterlijk van uw slaapkamer. Met de verschillende modellen hoofd- en voetborden, variërend van klassiek tot modern, kunt u precies de stijl kiezen die aan uw eisen voldoet.

Ons assortiment

Avek boxspring 1927+

Avek boxspring 1927

Assortiment, Boxspring
Avek Boxspring Ninety+

Avek Boxspring Ninety

Aanbiedingen, Assortiment, Boxspring, Boxspring Aanbiedingen
Avek boxspring Simmer+

Avek boxspring Simmer

Assortiment, Boxspring
Aanbieding – Boxspring Grandeur 2000+

Aanbieding – Boxspring Grandeur 2000

Aanbiedingen, Assortiment, Boxspring, Boxspring Aanbiedingen
Boxspring Grandeur 2500+

Boxspring Grandeur 2500

Aanbiedingen, Assortiment, Boxspring, Boxspring Aanbiedingen

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!